Hvem er Fullrate?
Fullrate blev etableret i 2005, hvorefter det blev opkøbt af TDC i 2013. M1 fusionerede i nytåret 2012/13 med Fullrate. I dag tilbyder virksomheden i Danmark både bredbånd, mobilt bredbånd, mobiltelefoni og tv via bredbånd.
Tidligere satsede Fullrate hovedsageligt på bredbåndsmarkedet. Siden fusionen har virksomheden begyndt at have større fokus på mobiltelefoni, som også i forvejen var at finde blandt Fullrates produktsortiment.
Efter fusionen har det været stor fokus på, at virksomheden skal være et lavprisselskab med laver priser, som samtidig kan tilbyde et bredt sortiment at produkter.
Priser
Kigges der på priser følger Fullrate godt med andre udbydere. Priserne på en del hastigheder svarer nogenlunde til, hvad man ville kunne finde hos andre udbydere. I både oprettelsespris og mindstepris kan firmaet tilbyde nogle fornuftige priser. Typisk vil Fullrate dog for de højere hastigheder, være en anelse dyre end andre selskaber. Kigger vi på udvalget, så har Fulrate er bredere udvalg af hastigheder end andre selskaber.
På det mobile bredbånd kan Fullrate tilbyde et forbrugsafregnet abonnement, som ikke ses mange andre steder. Fullrate kan tilbyde en pakke med 15 GB data, som er den anden højeste på hele TDC’s netværk. En vigtigt detalje hos Fullrate er, at du her låner et USB-modem, hvorimod mange andre selskaber tager betaling for disse.
Det er også værd at bemærke, at Fullrate tilbyder bredbånds-tv, hvilket mange andre udbydere ikke gør.
Trustpilot: 6,7
Trustpilot er en hjemmeside, hvor brugere har mulighed for at skrive anmeldelser på produkter. Fullrate’s score har været lidt svingende på Trustpilot, men virksomheden ligger dog stadig i den gode ende af markedet.
En del af den modtagne kritik er blandt andet, at kunder har modtaget sene opkrævninger, eller som har været i strid med den kommunikation, som kunderne har haft med virksomhedens medarbejdere. Der har også været henvendelser omkring dårlig/ustabil netværksforbindelse.
Det er typisk kundeservicen der ikke er i top, hvor der især bliver talt negativt om ventetiden. Fullrates kunder er blandt andet utilfredse med ventetider på besvaring af mails på over 10 dage, og lange ventetider på telefonisk kundesupport.
Dette kan der måske ses gennem finger med, da mange kunder er tilfredse med både produktet og prisen, som må siges at være det væsentlige.
Middel 6.7 fra 0 – 10
Teleankenævnet
Virksomheden oplever selvfølgelig klager, som de fleste andre virksomheder. I 2012 var der 4 klager henvendt til Fullrate, hvor der samme år var 9 klager over M1, som tidligere beskrevet, i dag er en del af Fullrate. Der blev i én af klagerne til firmaet givet fuld medhold. Hos klagerne til M1, blev der givet delvist medhold på 4 af klagerne. Mængden af klager som Fullrate modtager, ligger en del over gennemsnittet. Dette gælder både, hvis man ser på M1 og Fullrate hver for sig, men også hvis man ser dem samlet.
Fullrate oplevede i 2011 2 klager fra Teleankenævnet, men ikke begge tilfælde fik klagerne ikke medhold. Denne mængde af klager er temmelig lav, hvis man kigger på virksomhedens markedsandel.
I 2010 oplevede Fullrate en enkelt klage, som var rettet mod mobiltelefoni, samt en enkelt klage på bredbåndet. Det er også her en smule under deres markedsandel, hvilket man ikke skal lægge det store i. Dette munder ud i, at der ikke skal meget til før statistikkerne bliver påvirket.